Enter forum description here ...
+2
Under review

Update, issue still present with v5.5.0 installed. Performance Tab not indicating each cores activity.

Clever Mind 4 years ago • updated 3 years ago 2
Process usage section, under Performance Tab not indicating each cores activity. All previous versions of System Explorer indicated per core activity. Since version 5.00 of System Explorer, no activity noted. Overall usage of CPU is shown but not per core. Same results from all versions of 5 which included 5.00, 5.01, 5.02, and 5.03. CPU model is AMD Phenom II X6 1090T Black Edition. Windows 7 x64 SP1. All other windows in Process Tab indicate changing values.Update, issue still present with v5.5.0 installed.
+2

Making Available APIs to check processes against SystemExplorer database from other programs

MichelX 3 years ago 0
SystemExplorer has one of the biggest reliable processes database. It would be nice for developers to use this database in their own programs.
+2

The Tab "Opened files" on Windows 8/8.1 is not available.

MerolaC 3 years ago • updated 3 years ago 1
Hello.
I upgraded to Windows 8.1 (Clean Install) and now, using System Explorer, the TAB "Opened files" is no where to be seen.
I can't add it nor does it show up using the Classic Explorer view.
It was available on Windows 7.

Can you please, help me?
Thank you!
+2
Under review

Error in translation in Czech

Xorc 3 years ago • updated 3 years ago 4
Error in translation in Czech

Draped information tab images

http://s29.postimg.org/ktckubu7b/223.png



PS: you have a donate system?
I want to contribute to the project
:-)
+2

Find (STRG+F) does not find all opened files

Ricardo1 4 years ago 0
Win7,64bit, v5.6.0.5210: I frequently have following Problem: when search with STRG+F SystemExplorer does not find every opened file matching the entered search criteria. Am I missing something? Best regards Ricardo
+2
Under review

Uninstalled because system explorer window not showing anymore when i tell it to open

Cameron Arnott 4 years ago • updated by Support (Developer) 4 years ago 1
As stated in topic,
running windows 8 pro 64 bit
it used to work and was working then suddenly just stoped showing the main window.
+1

System Explorer crashes after Change User Account

Lucien Phoenix 3 years ago 0
Hi and good orning @all

here i have a Bug from Systemexplorer .For a long time i wrote
this here and never get a response on this.So i write thi again
and hope this time it will be better.

So here the Problem:

I have two Accounts on my Win 7 32 Bit Machine an when i
have finished a Session on one of the Accounts and i switch
back to the other,everytime i have switch back on a Account
System explorer Crashes with this Error Message.

Fatal Error - System Explorer Service Halted.!



After this Error i can start System Explorer again without
problems.

Please Fix this Problem.

Best Regards

Lucien Phoenix
+1

I love your software.

Theodore Hammond 4 years ago 0
I love your software. It has taught me me more about my computer system than any other single source. I uninstall older versions pretty much by force of habit. The newest version 4.70 is going on my computer right now.  That terrible sad face mad me sad .
+1

Add (right click) delete entry option for autostart programs in autoruns.

zoeff50 4 years ago 0
There is a check box for disable/enable autostart programs. There is currently no option for deleting an autostart program. Add this option under right click menu. 
+1

Not all processes are showing in the Processes Tab

Howie Mirkin 3 years ago • updated by BlueSky2 3 years ago 1
System Explorer Version  5.9.4.5255, Win 7 Pro
I am running some processes in sandboxes (Sandboxie 4.12 www.sandboxie.com)).  
Under the Tasks Tab, I can see both instances of Firefox, but under the processes tab neither one appears.
But when I opened this web site by going to Help / Product Support, Firefox.exe appeared briefly in processes below System Explorer.  I also noticed this happening in the last version or build (not sure which), but never noticed it before that.